Om Hotellet och vår frukost

 

Vi är ett hotell i Örnsköldsviks centrum. Ett stenkast från Hägglundsarena som är Modos hemma arena. Där anordnas förutom hockey matcher stora konserter och mässor under året. Vi ligger bara någon minuts promenad fån Örnsköldsviks torg och stans gallerier och affärer. Vårt hotell har den mysiga känslan man ska ha när man bor på hotell mycket. I vår frukostmatsal har vi skapat ditt vardagsrum. Där serveras alltid kaffe och te och på eftermiddagen en kaka till kaffet.

Hotellet är centralt och det finns mycket att göra alldeles runt knuten. Och utbudet av mat är stort. Vi erbjuder dig också att förvara mat i kylskåp och använda porslinet som finns när du ska äta.

Vi har rum i olika storlekar och stilar. Där vi kan erbjuda er service efter de behovet ni har. De flesta dubbelrummen ligger på samma plan receptionen och frukostmatsalen (2 våningar upp med hiss) medan enkelrummen ligger på ett plan ner. På det planet ligger också en bastu som gästerna har tillgång till.

Vi jobbar hela tiden för att bli bättre och mer hållbara. Det vi tycker är viktigaste i vårt hållbarhets arbete är maten och att inte slänga. Vi tänker på vår miljö och vill att vi tillsammans ska göra det vi kan för att blir bättre. Detta arbete är hela tiden återkommande. Det stora vi gjorde förra året var att ta bort glasen från rummen. Man kan tycka att det r en liten sak men det är det inte. Vi har glas som våra gäster kan hämta. Då vet vi att de är använda och spara diskning energi och vatten. Vi berättar mer om vårt arbete i pärmen på rummen och på våra sociala medier.

Vår frukost

Frukosten är något vi tycker är jätte viktigt. Vi vill inte bara ha en vanlig frukost. Vi vill ha en frukost som gör att ni får lite smakresa. Vårt tema på hotellet är naturen. Under åren med pandemi och att våra gäster söker sig mer ut i det gröna. Det var självklart för oss att följa med. Vi gick en kurs i smakresande och de fick oss att börja tänka. Vad kan vi ge er gäster. Det resulterade i Kolbulle och klappgröt. Kolbulle som det finns så mycket historia i och sen är det ju väldigt gott. Klappgröten kom eftersom det är en personlig favorit. 

Vi jobbar mycket med att göra våra egna produkter och minska svinnet på mat. 

På våra sociala medier delar vi med oss mycket om hur vi arbetar och vår tanke med frukosten. 

Vi tar det på stort allvar att frukosten är dagens viktigaste mål. Vi vill ge er gäster en smak upplevelse.