Bokning och Avbokningsregler

Bokningsvilkor

Som gäst hos oss och för att göra en bokning så samtycker ni till att vi behandlar dina personuppgifter i vårt Bokningssystem Sirvoy.

Sirvoy

Vi tar skydd av data och integritet mycket seriöst. Sirvoy hanterar er företagsinformation och gästdata säkert och konfidentiellt, och enligt GDPR (Dataskyddsförordningen). Alla tredjepartstjänster som används av Sirvoy för databehandling är också GDPR-kompatibla.

Som gäst på Strand City Hotell finns förhållningsregler som ni måste hålla er till. Dessa regler finns i pärmen på rummet. Om dessa förhållningsregler inte följs av hotellet rätt att ta ut ersättning för detta.

Avbokningsregler

Avbokning gäller framtill samma dag kl. 14 om du bokat ett bokningsbart rum. Grupper på mer än 10 personer har speciella avbokningsregler.

Görs en bokning genom en bokningskanal måste man vända sig till dem för att avboka sitt rum.

Vi har billigare priser på Rum som inte är bokningsbara. Tänk på det när ni bokar. Dessa rum kan inte avbokas och hela totalbeloppet kommer att debiteras.

Görs en bokning och Hotellet och du kommer överens att detta rum kan avbokas ( dock inte ej avbokningsbara, non refundeble) efter att tiden för avbokning övergåtts har hotellet rätt att ta ut kostnader som denna haft för bokning så som sms kostnader. Detta till ett minimum av 10 kronor.