Boka Rum

Här kan du lätt boka hotellrum på Strand City Hotell. Du väljer lätt datum och antal personer. Se vilka rum som finns lediga din önskade bokningsperiod. Vi har flera olika sorters rums kategorier. Vi tillåter att ni har barn under 2 år i vuxens säng gratis men detta måste meddelas hotellet. Vi tar en avgift på 120 kr för barn mellan 2 – 6 år i vuxens säng. Alla våra rum är utrustade med en liten kyl. I flera av våra rum kan vi även ställa in extra säng. Ställ oss den frågan. På Strand tillåter vi husdjur i vissa rum. Vi tar en avgift på 200 kr för husdjur per tillfälle. Detta måste bokas med oss eller skrivas i meddelande. Här kommer en liten beskrivning. Enkelrum standard. Detta är vårt enklaste rum. Detta rum är placerat på sett som kan medföra lite störande ljud.
Enkelrum Vi har några olika storlekar på våra enkelrum. Vi har enkelrum som både är placerade mot vår innergård och mot Nygatan 2.
Enkelrum med extra säng I detta rum finns det en bäddfotölj. Vi tycker att detta rum är toppen om man reser med ett större barn. Dubbelrum med delat badrum Detta är ett väldigt populärt rum. Rummet har ingen wc/dusch på rummet utan de är placerade i korridoren. Detta är vårt billigaste rum. Ett bra rum för dig som bara behöver en stund att sova.
Dubbelrum ekonomi Detta rum är vårt minsta dubbelrum. Rummet har 2 enkelsängar
Dubbelrum Våra vanliga dubbelrum är toppen.
Dubbelrum med extra säng I detta rum finns en extra säng redan på rummet. Hyr man det kvällstid samma dag så måste man ställa upp sängen själv då sänder vi gästen instruktioner om detta
Dubbelrum med med extra säng och skivbord Dessa är våra största rum. Rymliga och med en extra säng redan på rummet. I dessa rum kan vi också ställa in en till extra säng om ni önska detta.
Dubbelrum med Bädd fåtöljer Detta är ett jätte bra rum för er som vill ha lite avskildhet. Rummet har 2 st rum. I det stora rummet finns 2 st 100 cm sängar och en sittgrupp. Här finns också ett badrum med wc/dusch. Det andra rummet har 2 st bädd fåtöljer och en mysig fåtölj för mys och läsning. Rummet har också en egen wc.
Familjerum Här kan man ha hela familjen. I rummet finns 2 st väggfästa sängar och en extra säng och naturligtvis den vanliga dubbelsängen. Rummet har skrivyta och sittgrupp.
Ann-Margerets Svit Här är ett stort rum med både sov rum och ett liten köksdel som också har 2 st bädd fåtöljer. I köksdelen är utrustad med mikro och liten kokplatta. En vatten kokare och en podd kaffe maskin. Där finns också både en lite större kyl och en vinkyl. Rummet har 2 st badrum. Ett stort badrum utrustat med ett bubbelbad och dusch. Det andra badrummet har har wc/dusch. Sovrummet har härliga Hästens sängar och 2 st rymliga fåtöljer att kura i hopp sig i. Här har vi en större tv med chromecast.